2017. január 2., hétfő

Tudtad hány hosszú hétvége lesz 2017-ben?

Boldog új évet!


Programot tervezel, de még nem tudod mikor lehet szabadság nélkül megtoldani a pihenést 2017-ben?
Összefoglaljuk a 2017-es hosszú hétvégéket, hogy már most ki tudd venni a szabit, elkezdhess szállást foglalni, vagy események után böngészni. 


Kezdjük egy remek hírrel az elején: Nem lesz nap áthelyezés, így minden szombat szabad!

Bár március 15-e most szerdára esik, mégis érdemes programok után kutakodni, mert általában ebben az időszakban kezdődik a tavasz.

Április (14)-15-16-17.


Húsvét április 16-17- re esik, így az a hónap tartogat egy három (négy) napos hosszú hétvégét kezdődik. Februárban kerül a parlament elé, hogy a nagypénteket is szabadnappá nyilvánítsák, így lehet, hogy még egy nappal tovább tart az első nagy szünet.

Április 29-30-május 1.


Ismét hétköznapra esik május első napja, így egy hónapon belül két hosszú hétvégénk is lesz. Itt már simogat a meleg, ezerrel virágoznak a fák és mezők.


Június 3-4-5.


Pünkösd június 4-5-én lesz idén. Az egyre melegebb május végén máris van 3 napunk kiruccanni, mondjuk egy jó kerekezésre a Tisza-tónál :)

Augusztus 20. Idén augusztust dolgosan töltjük, 20-a vasárnapra esik. De sebaj, van előtte egy szombat és a péntek estét már talán le is csúsztathatjuk.... tehát ez már majdnem egy hosszú hétvége :D


Október 21-22-23.


Ebben az évben október 23-a hétfőre esik. Ha nem elég két nap egy őszi barangolásra, mindenképp erre a hétvégére időzítsd a kikapcsolódásod!

December 23-24-25-26.


Idén a Karácsony is négy napos hosszú hétvége lesz, ráadásul munkanap áthelyezés nélkül.

December 30-31-január 1.

Szilveszteri buli? 2018. január 1. szintén hétfőre esik, így az év utolsó 3 napját is pihenéssel tölthetjük.


Ha előre tervezünk, bizony mi irányítjuk az életünket, arra lesz időnk, amire szeretnénk. Oda megyünk, ahova mindig is vágytunk. Lesz idő kipihenni a hajtást, gördülékenyen fog haladni a munka, és mikor visszatekintünk, eredményesnek és összeszedettnek fogjuk magunkat érezni.

A fenti néhány sor segíthet Neked a tervezésben és, ha célpontot keresel a pihenésedhez, válaszd a Tisza-tavat és válaszd a Pitypangosportát!


Kövess minket a Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá! Neked milyen tapasztalatod van a témában?