2014. május 12., hétfő

Sokasodunk

Szóval az úgy volt, hogy én éppen főztem az akácszörpöt. Na jó, ez nem fedi a valóságot, teljesen más időpontban készítettük a nedűt csak szerettem volna megmutatni. Egyébként isteni-ízre-illatra-látványra. Aki erre jár, megkóstolhatja. Vagy rohanjon szedni pár marék virágot, talán még nem késő.
Eközben (ez az utóbbi napokra érvényes) Janó horgászszákkal hajkurászta a szomszéd néni kertjében az újdonsült porcelán kis japánt, amit egy kedves barátunktól kaptunk. Nem is egyet, hármat! Na nem műkincsekről, vagy vendégmunkásokról van szó. A 3 Grácia kapott egy hetyke kis kakast és két keleti barátnőt. Volt egy kis csetepaté, de már összeszoktak. Mostantól várható a hibrid csibék megjelenése... A kis pöttyös viszont jobban érzi magát a kerítés túloldalán. Nem is tudok róla képet felmutatni. Csak a nagy hohohorgászról.





Na de még közel sincs vége a szaporodástörténetnek. Megérkezett a macskautánpótlás. Hugókát még noszogatni kell, de lassan belejön az anyaszerepbe. 3 kicsit segítettünk világra jönni meg túlélni, aztán hirtelen éjjel fél 2 lett, így a maradék 2 kismacsekot már egyedül szülte meg. Blöki eleinte nagyon izgatott volt, aztán csak szimplán bepofátlankodott a melegre enni meg aludni. Reggel már nagy nyugalomban, békességben találtuk a kis családot. Persze a sziámi vérvonalat jól kiütötte a paraszt. 4 fekete meg egy cirmos a végeredmény. A nemükről még nem tudok beszámolni. Már van pár gazdijelölt, de jelentkezzen aki szeretne egy példányt, legfeljebb várólistás lesz.




Hát így volnánk már 3+7+6=16-an a Pitypangosportán! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá! Neked milyen tapasztalatod van a témában?